شناخت انواع آرد در جهان
انواع آرد
به طور تقریبی در جهان حدود 24 مدل آرد وجود دارد. انواع آرد در سرتاسر جهان به منظور پخت انواع شیرینی و نان استفاده می شوند. 4 نوع از محبوبترین و پرکاربردترین آردها آرد گندم، آرد جو، آرد برنج و آرد ذرت می باشند.
در ادامه مطلب تک تک به بررسی و کاربرد این آردها اشاره می کنیم.
آرد گندم
آرد گندم یا آرد سفید اصلی ترین و پر استفاده ترین انواع آرد در جهان بوده و مورد استفاده بشر در سالیان سال است. با استفاده از آرد سفید انواع نان ها و انواع شیرینی ها با رسپی ها و روش های مختلف قابل پخت می باشد.
آرد گندم از آسیاب کردن قسمت های مختلف گندم تهیه می شود. مهمترین قسمت گندم جوانه آن است که سرشاز از پروتئین است. آرد گندم معمولا به رنگ زرد روشن است اما در فرآیندهای خاصی به رنگ سفید تبدیل می شود. نان باگت معروف ترین نان تهیه شده با آرد سفید است.
آرد جو
از دیگر انواع آرد در جهان می توان به آرد جو اشاره کرد. آرد جو در میان عامه مردم به آرد برای تهیه نان های رژیمی معروف است. آرد جو از آسیاب کردن دانه جو با آسیاب های مخصوص فلزی به دست می آید. سبوس جوی به دست آمده نیز به صورت جداگانه الک شده و مورد استفاده قرار می گیرد. آرد جو در تهیه نان های رژیمی و سیاه استفاده می شود. به یاد داشته باشید استفاده تنها از آرد جو در تهیه نان بسیار سخت بوده و محصول نهایی خشک خواهد بود.
آرد برنج
آرد برنج برای افرادی که دارای مشکلات گوارشی و هضمی هستند بسیار پر کاربرد است. برای تهیه آرد برنج، برنج را از پوست جدا کرده به مدت 24 الی 36 ساخته خیس می کنند، در مرحله بعد دانه های بی پوست خشک شده را با دستگاه های مخصوص کوبیده تا به آرد تبدیل شوند.
آرد ذرت
آرد ذرت از دسته آردهایی است که به دلیل وجود روغن در دانه ذرت به سرعت فاسد می شود. در نتیجه از نگهداری طولانی مدت آرد ذرت خودداری کنید. آرد ذرت از آسیاب شدن دانه ذرت بدون پوست تهیه شده و از نظر ارزش غذایی از آردهای گفته شده قبلی جایگاه پایین تری دارد.
به منظور آشنایی بیشتر با انواع آرد و شرکت در کلاس های ما به آکادمی قهوه ما سر برنید.