بهترین روش پخت و نگهداری نان شیرمال
شیرمال نوعی از نان های حجیم پخته شده در نانوایی فانتزی است. در این مطلب به بهترین روش ها برای پخت و نگهداری نان شیرمال خواهیم پرداخت. معمولا نان های شیرمال در ابعاد گرد با قطر دایره 30 سانتی متری پخت می شوند. برای داشتن ظاهری بهتر همچنین خالی شدن هوای درون خمیر پس از استراحت، سوراخ های متعددی را بر روی سطح نان ایجاد می کنیم.
رنگ سطح نان
برای داشتن رنگ سطح برشته و جذاب، از ترکیبات تخم مرغ، شکر و آب استفاده می کنیم. به یاد داشته باشید که هنگام قرار دادن خمیر رسیده درون فر، ترکیب از قبل آماده شده تخم مرغ، شکر و آب را بر روی سطح نان اسپری کنید تا تمام سطح نان را در بر گیرد. پخت و نگهداری نان شیرمال می تواند امروزه به عنوان یک مهارت در خانه داری باشد.
بسته بندی مرتب
برای بهتر ماندن نان با توجه به اینکه در ترکیبات رسپی های نونواچی هیچگونه مواد نگهدارنده ای اضافه نمی شود، باید در قسمت بسته بندی نان خلاق باشیم، به این منظور پس از خروج نان از فر به مدت 1 ساعت آن را استراحت می دهیم تا به دمای اتاق برسد، در این حالت نان را درون کیسه های زخیم به اصطلاح نایلن های سلفونی بسته بندی می کنیم. در این حالت نان به طور معمول تا 4 روز قابل استفاده خواهد بود. به یاد داشته باشید پس از هربار مصرف بسته بندی را با گیره های مخصوص که در سایت نونواچی قابل سفارش هستند مهر و موم کنید.
مواد اولیه پخت شیرمال شیرین
برای پخت و نگهداری نان شیرمال بالانس از نظر طعمی و کمی شیرین به ساده ترین مواد اولیه نیاز دارید. این مواد شامل
- آرد مخصوص شیرینی پذی 300 گرم
- شکر سفید پودر شده 100 گرم
- خمیر مایه فوری 1.5 قاشق غذا خوری
- شیر 100 سی سی
- آب 50 سی سی
- تخم مرغ 1 عدد
- روغن مایع 3/4 پیمانه
- نمک به میزان لازم
گرفتن یک خمیر در مرحله ترکیب کردن مواد نیاز به مهارت دارد که این مهارت با گرفتن دفعات متعدد خمیر به دست خواهد آمد. همچنین می توانید برای شرکت در کلاس های نونواچی به مجموعه آموزشی ما سری بزنید.