انواع قهوه خوشمزه
امروزه روش های دم آوری و آماده سازی قهوه بسیار گسترده و فراوان شده است. برای نوشیدن یک قهوه خوشمزه نیاز به یک شات قهوه، کمی شیر یا خامه و شیرین کننده داریم.
3 تا از بهترین انواع ترکیبات خوشمزه قهوه را در ادامه مطلب بررسی می کنیم.
قهوه لاته
قهوه لاته، لته، کافی لاته و … هزاران نام دیگر برای ترکیب قهوه اسپرسو با شیر تازه نسب داده می شوند. پرطرفدارترین ترکیب قهوه اسپرسو ترکیب آن با شیر است. با توجه به میزان کف شیر و یا حجم قهوه در نوشیدنی بالانس طعمی شیر با قهوه تفاوت خواهد کرد. به صورت پایه 30 میلی لیتر قهوه با 200 میلی لیتر شیر یک بالانس طعمی خوب به ما می دهد. برای شیرین کردن ترکیب از عسل و یا انواع سیروپ های شیرین کننده استفاده کنید.
قهوه آمریکانو
قهوه آمریکانو یا ترکیب آب با قهوه برای افرادی مناسب است که قهوه اسپرسو غلیظ را پسند نمی کنند. در این ترکیب با اضافه کردن 150 الی 200 میلی لیتر آب به 30 میلی لیتر اسپرسو یک ترکیب ملایم از قهوه را خواهیم داشت. آب نباید به درجه جوش رسیده باشد
آفوگاتو
بعد از شناخت دو ترکیب خوشمزه قهوه به یک ترکیب خوشمزه سرد از قهوه خواهیم پرداخت. آفوگاتو به ترکیب شدن بستنی ترجیحا وانیلی با یک شات اسپرسوی داغ گفته می شود. بهترین روش برای داشتن یک آفوگاتوی خوشمزه، قرار دادن مقدار مورد علاقه بستنی وانیل درون یک لیوان و قرار دادن در فریزر به مدتی که بستنی و لیوان کاملا سفت شوند. در مرحله بعد 1 شات اسپرسوی داغ را بر روی لیوان بریزید و اجازه دهید تا قهوه به قسمت انتهای لیوان برسد.
برای درتا کردن قهوه خوشمزه داخل منزل بهترین روش استفاده از موکاپات بوده و می توانید بهترین قهوه ها را از فروشگاه قهوه نونواچی تهیه کنید.
برای تهیه تخصصی تر انواع قهوه به روش های کافی شاپی به آکادمی آموزشی ما برای شرکت در دوره های کافی شاپ و باریستا سر بزنید.